Artists

ΔΟΜΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ | DOMNA KOUNTOURI
Biography

ΔΟΜΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ | DOMNA KOUNTOURI

H Δόμνα Κουντούρη έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story και αγαπήθηκε αμέσως!
Δισκογραφικά παρουσίασε πολλά τραγούδια στο κοινό, που πολλά τα υπέγραψε ως δημιουργός ενώ οι ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Η συνεργασία της με την Polymusic αρχίζει εν μέσω καραντίνας λόγω covit 19, με ένα σατυρικό και κοινωνικών προεκτάσεων τραγούδι.
«Η πλουσία»… ένα τραγούδι που γράφτηκε εν μέσω κρίσης. Κοινωνικής πολιτικής αλλά και προσωπικής.
Ήταν μία προσωπική προσπάθεια να ξορκιστεί ο αρνητισμός που μας κατέκλυζε άθελά μας.
Η ίδια η Δόμνα Κουντούρη έντυσε μελωδικά τους στίχους του Γιώργου Κεμερλή ενώ ο γνωστός κι αγαπημένος Αντώνης Γούναρης ενορχήστρωσε το εγχείρημα, έκανε τον προγραμματισμό και έπαιξε τις κιθάρες.
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Portes, την ηχοληψία και την μίξη έκανε ο Tony Furman.
«Η πλουσία» καταλήγει να είναι ένα τραγούδι με πολιτική χροιά έτσι όπως την προσέγγισαν οι δημιουργοί του, μα πάνω απ’ όλα χιουμοριστικό.

Η πολυτάλαντη και πολύπλευρη Δόμνα Κουντούρη, συνεχίζει να εκπλήσει και με τη δικιά της μοναδική ερμηνεία, σεβόμενη απόλυτα τις γραμμές και απαιτήσεις του παραδοσιακού τραγουδιού να μας ξανασυστήσει τον «Ντόκτορ». Πρόκειται για το γνωστό πολυτραγουδισμένο παραδοσιακό Σμυρνέϊκο.
Στην παρέα της δύο βιρτουόζοι και αγαπημένοι μουσικοί, ο Αντώνης Γούναρης στην κιθάρα και στην επεξεργασία ήχου και ο Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί.
Τη σκηνοθεσία του τραγουδιού με θέα την Ακρόπολη υπογράφει ο μέτρ των βίντεο κλίπ, Νίκος Σούλης.

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου  693-2001000