ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ – ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ | D-0880303

Η περίτεχνη και στιβαρή αλλά παράλληλα τρυφερή ερμηνεία της Χρυσούλας Στεφανάκη στο νέο της τραγούδι «Μέσα στη σιωπή» συγκλονίζει!
Οι λέξεις αποκτούν αξία και αποδίδουν τα νοήματα μέσα από την πραγματικά μοναδική φωνή της Χρυσούλα Στεφανάκη που αγγίζει τα συναισθήματα!
Στο «Μέσα στη σιωπή» η Χρυσούλα μας συστήνεται και ως δημιουργός αφού υπογράφει την μουσική και τον στίχο.
Στην ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό συναντάμε τον Διονύση Παπαμήτσο, στην κλασική κιθάρα, την ηχοληψία και τις μίξεις τον Αντώνη Γούναρη ενώ το Mastering έγινε στη Νέα Υόρκη από τον Mr. Master USA και κυκλοφορεί ψηφιακά παντού από την Polymusic.

Καλή ακρόαση!

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου  693 700 1000

Buy/Stream here:
🎧iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id/1593392000
🎧Spotify:
https://open.spotify.com/album/4jCWsYhziR8ZNOFAZuz1Mn
🎧Deezer:
https://www.deezer.com/album/270125912
🎧Amazon:
https://www.amazon.com/Mesa-Sti-Siopi-Chrysoula-Stefanaki/dp/B09KY7ZPQ1/ref=sr_1_1?keywords=Chrysoula+Stefanaki+mesa+sti+siopi&qid=1636446624&qsid=139-3421473-1028058&s=dmusic&sr=1-1&sres=B09KY7ZPQ1%2CB09KY6JCTY

 

Η Χρυσούλα Στεφανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, θεωρίας και αρμονίας της μουσικής. Αργότερα συνέχισε την μουσική της παιδεία με μαθήματα φωνητικής στο Ολυμπιακό Ωδείο Αθηνών. Στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά την πρωτάκουσε ο Μανώλης Λιδάκης και την ίδια χρονιά συνεργάστηκαν μαζί σε καλοκαιρινές συναυλίες. Συνεργάστηκε με τους σπουδαίους συνθέτες Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Στέφανο Κορκολή και με τους αγαπημένους ερμηνευτές Βίκυ Μοσχολιού, Δημήτρη Μητροπάνο, Γλυκερία, Μακεδόνα, Μελίνα Καννά κ.ά.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά είχε τίτλο «Για μια γυναίκα» σε ενορχηστρώσεις του Δαυίδ Ναχμία παλιών ελληνικών τραγουδιών εποχής μεσοπολέμου. Αυτός ήταν και ο τίτλος της παράστασης που ανέβηκε το 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο και την συμμετοχή  της σπουδαίας τραγουδίστριας Στέλλας Γκρέκα.
Έχει ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Τριανταφύλλου «Άγγιξε με» όπου απέσπασε πολλά βραβεία παγκοσμίως σε μουσική Πάνου Λιανού και στίχους Τεμπέλη.

Τον Νοέμβριο του 2021 ξεκινά η συνεργασία της με την Polymusic και κυκλοφορούν το πρώτο τους single με τίτλο “Μέσα στη σιωπή” σε μουσική και στίχο της ίδιας.