OlgaTakis – Χίλια Χρώματα

Εκπληκτικοί μουσικοί.. ταλαντούχοι ερμηνευτές.. με δικό τους χρώμα και ήχο
οι OlgaTakis κυκλοφορoύν από την Polymusic το δεύτερο album τους με τίτλο
“Χίλια χρώματα”, στο οποίο βρίσκεται και η διασκευή του “Άμα θες να κλάψεις, κλάψε” του Απόστολου Καλδάρα!
Μελωδίες και στίχοι σε αρμονική συνύπαρξη με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Όλγας Πάσχου, περίτεχνες και ισορροπημένες ενορχηστρώσεις του Τάκη Τζουνάκου, δημιουργούν τραγούδια με νόημα.. εύκολα να τραγουδηθούν απ’ όλους.
Οι OlgaTakis με το πρώτο άκουσμα μπαίνουν στις καρδιές μας…

Καλή ακρόαση!

Παραγωγή: Polymusic
Ηχοληψία-Mastering: Γιάννης Θάνος
Ηχογράφηση: Studio ΗΧΟΜΕΤΡΟ
Φωτογράφιση-Artwork: Βασιλική Κατσάνου
Επιμέλεια εμφάνισης της Όλγας: κομμωτήριο MS Αγίας Παρασκευής

Οι OlgaTakis ( Όλγα Πάσχου και Τάκης Τζουνάκος ) γνωρίστηκαν σε ένα πιάνο μπαρ,
το Arte, στον Πύργο Ηλειας πριν 7 χρόνια!
Στην αρχή ήταν Όλγα και Τάκης, αλλά δεν άργησαν να γίνουν OlgaTakis και να βγάλουν μετά από ένα χρόνο τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο σαν ντουέτο με τίτλο “Στις γειτονιές του κόσμου”.
Για πέντε χρόνια, τις χειμερινές σεζόν, παρουσιάζονταν στη μπουάτ Απανεμιά.
Πολλά καλοκαίρια, όπως και το φετινό, παίζουν χώρους εστίασης και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη ( andronis Luxury suites, andronis Boutique, andronis concept, catch). Έχουν παίξει επίσης σε διάφορους χώρους στην Αθήνα όπως theatrale του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Il Covo, vault, architecture, HolyWood κ.α.
Είχαν την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούν με μουσικούς και τραγουδιστές, όπως η Ζανέτ Καπούγια, ο Θέμης Ανδρεάδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Joanna Drigo, ο Μάκης Ψαραδέλης, ο Γιάννης Ψειμάδας, η Νίκη Κάπαρη κ.α., αλλά και να διασκευάσουν το έργο του Περικλή Κούκου και του Χριστόφορου Χριστοφή “ημερολόγιο για περαστικούς στον 21ο αιώνα”. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από ελληνικά ( έντεχνα, νέο κύμα, παλιά λαϊκά διασκευασμένα) και ξένα (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά διαχρονικά και καινούργια) τραγούδια.

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου 693 700 1000