NEW RELEASES

OLGATAKIS | ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ| D-0880284

OLGATAKIS | ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ | D-0880284

Οι αγαπημένοι OlgaTakis που μπήκαν στην καρδιά μας με τη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Απόστολου Καλδάρα «Άμα θες να κλάψεις, κλάψε», γνωρίζοντας μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, έρχονται σήμερα σε δύσκολη περίοδο όπου η ανάγκη επικοινωνίας είναι επιτακτική και ζωοφόρος, να μας πουν «Πάρε με στο τηλέφωνο»…
Η διαχρονική επιτυχία του Μανώλη Χιώτη, ερμηνεύεται με κέφι και ζωντάνια, μοναδικά από τους OlgaTakis, σε ενορχήστρωση και programing του Stereomatic C.E.O.
Η δροσερή και μελωδική φωνή της Όλγας Πάσχου και οι δεξιοτεχνικές πιανιστικές εκτελέσεις του Τάκη Τζουνάκου, παντρεύονται με το beat και τους ήχους του Stereomatic C.E.O. δίνοντας ένα φρέσκο ηχητικό αποτέλεσμα, πραγματική πρόταση!
Ευχαριστούμε τον Διαμαντή Χιώτη για την εμπιστοσύνη!

Καλή ακρόαση!

OlgaTakis – Πάρε με στο τηλέφωνο
Μουσική-στίχοι: Μανώλης Χιώτης
Ενορχήστρωση, Programing: Stereomatic C.E.O.
Producer: Victor Polydorou
Mastering: Mr. Master USA
Το πιάνο και οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο studio Final Sound.
Η φωτογράφιση έγινε στο m-word studio
Concept φωτογράφισης: Μαρία Χατζηγιάννη
Φωτογραφία-επεξεργασία: Χριστίνα Αλώση
Hairstyling: κομμωτήριο MS.Andronis-Αγία Παρασκευή
Makeup artist: Ειρήνη Διπλάρου
POLYMUSIC | http://www.polymusic.net 
Subscribe to Polymusic on YouTube: https://www.youtube.com/Polymusic
Follow us and stay tuned:
https://www.facebook.com/PolymusicRecords
https://www.instagram.com/Polymusic.Records
https://www.twitter.com/PolymusicRecord

(p) & (c) POLYMUSIC 2020

 Οι OlgaTakis (Όλγα Πάσχου και Τάκης Τζουνάκος) γνωρίστηκαν σε ένα πιάνο μπαρ, το Arte, στον Πύργο Ηλειας πριν 9 χρόνια! Στην αρχή ήταν Όλγα και Τάκης, αλλά δεν άργησαν να γίνουν OlgaTakis και να βγάλουν μετά από ένα χρόνο τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο σαν ντουέτο με τίτλο “Στις γειτονιές του κόσμου”.
Για πέντε χρόνια, τις χειμερινές σεζόν, παρουσιάζονταν στη μπουάτ Απανεμιά.
Πολλά καλοκαίρια παίζουν σε χώρους εστίασης και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη ( andronis Luxury suites, andronis Boutique, andronis concept, catch). Έχουν παίξει επίσης σε διάφορους χώρους στην Αθήνα όπως theatrale του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Il Covo, vault, architecture, HolyWood, σε εκθέσεις ζωγραφικής κ.α..
Είχαν την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούν με μουσικούς και τραγουδιστές, όπως η Ζανέτ Καπούγια, ο Θέμης Ανδρεάδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Joanna Drigo, ο Μάκης Ψαραδέλης, ο Γιάννης Ψειμάδας, η Νίκη Κάπαρη κ.α.. Σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους υπήρξε η συμμετοχή τους στις παραστάσεις του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το καλοκαίρι του 2020. Παρουσίασαν, μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και τους χορευτές Μαρίνα Ράμου και Χρόνη Στρίκο τη σκηνική καντάτα «Ημερολόγιο για περαστικούς» σε μουσική του Περικλή Κούκου, κείμενα του Χριστόφορου Χριστοφή και χορογραφίες της Έρσης Πήττα στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών και τη Μονή Δαφνίου. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από ελληνικά ( έντεχνα, νέο κύμα, παλιά λαϊκά διασκευασμένα) και ξένα (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά διαχρονικά και καινούργια) τραγούδια.
Από το 2018 ανήκουν στο δυναμικό της POLYMUSIC, απ όπου στις 23 Απριλίου 2018 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Χίλια χρώματα» με την επιτυχία της διασκευής «Άμα θες να κλάψεις, κλάψε» του Απόστολου Καλδάρα και όλα τα τραγούδια να γίνονται αγαπημένα και να παίζονται διαχρονικά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Δεκέμβριος του 2020 και οι OlgaTakis κυκλοφορούν την διαχρονική επιτυχία του Μανώλη Χιώτη “Πάρε με στο τηλέφωνο” που ερμηνεύεται με κέφι και ζωντάνια, μοναδικά από τους OlgaTakis, σε ενορχήστρωση και programing του Stereomatic C.E.O. σε παραγωγή του Βίκτωρα Πολυδώρου.

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου  693 700 1000

Buy/Stream here:
🎧iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id1544504334
🎧Spotify:
https://open.spotify.com/album/3mWXSF0PM9Q7olrAcsnsSY
🎧Deezeer:
https://www.deezer.com/album/192735712
🎧Amazon:
https://www.amazon.com/Pare-Me-Sto-Tilefono/dp/B08QDV5RX9/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=olgatakis&qid=1608111860&s=dmusic&sr=1-1