NOMISMA

“ΔΡΟΜΟΙ ΦΩΤΙΑ”

Οι μοναδικοί NOMISMA μετά από την επιτυχία του πρώτου τους cd “Φως στην αγάπη” με τα τραγούδια “Όνειρα” και το ομώνυμο “Φως στην αγάπη” επιστρέφουν με την καινούργια τους δουλειά με τίτλο “Δρόμοι Φωτιά”.
Σπουδαία τραγούδια από σπουδαίους στιχουργούς και μουσικούς όπως η Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιάννης Χανιωτάκης (Émigré), Ανδρέας Λάμπρου, Βίκτωρ Πολυδώρου, Άκης Μελής, Daniele Fortunato κα.
Η έκπληξη του cd είναι τα δυο αγγλόφωνα τραγούδια “My streets of fire” , “Keep breathing” και το ιταλικό “Vicini o lontani”.
Οι ταλαντούχοι NOMISMA δηλαδή ο Νίκος ο οποίος είναι καθηγητής μουσικής στο κλαρίνο, σαξόφωνο, φλάουτο, φλογέρα και η Leida με το μαγευτικό βιολί της απόφοιτος μουσικού λυκείου ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 και δημιουργήθηκε το εκρηκτικό ντουέτο με την απίστευτη χημεία και σκηνική παρουσία τους.
Τα τραγούδια από το καινούργιο τους cd θα σας κερδίσουν από την πρώτη κιόλας ακρόαση με το δυνατό “Δρόμοι Φωτιά”, “Εσένα θέλω μόνο”, “Παραμύθι για δυο”, “Είναι αργά”, “Νύχτες παγίδες”, “Κορώνα γράμματα”.

Ο δρόμος είναι στρωμένος με επιτυχίες για τους NOMISMA και το cd “Δρόμοι Φωτιά” είναι η απόδειξή ότι μόλις ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι.