Κώστας Ρεΐσης «Σκουριασμένα Χρόνια»

Κυκλοφόρησε το νέο ψηφιακό άλμπουμ του Κώστα Ρεΐση από τη δισκογραφική εταιρεία POLYMUSIC με τίτλο «ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ» με μουσική κι ερμηνεία δική του ενώ οι στίχοι έχουν γραφτεί από τον Στέργο Παπαποστόλου, Μιχάλη Καλογεράκη, Καλλιόπη Πλάτση, Κυργιάκο Κοντάκο και από τον ίδιο τον δημιουργό.
Τραγούδια που μιλάνε για το χθες ,όπως η «Βαστίλη» την ώρα που καιγόταν με τη φωτιά μιας «Βαβυλώνας».
Γι’ ανθρώπους που μας ήρθαν από μακριά, όπως η «Βεριτά» διασχίζοντας θάλασσες και «Κύματα» και ξεχασμένα νησιά που οι κάτοικοι τους σαν «Φάροι» φωτίζουν τη ζωή κι αντιστέκονται , κι επιβιώνουν, και μένουν όρθιοι όπως τα «Μάρμαρα» μας , που δεν έχουν «Σύνορα»… όπως τα όνειρα… που κι αυτά καμιά φορά σκοντάφτουν σε μια «Πλατεία» και πεθαίνουν λόγω υπερβολικής δόσης …και φεύγουν σαν «’Άνθρωποι –πουλιά»… παρότι οι ειδήσεις «Των εννέα» δε θα απαντήσουν ποτέ στα αναπάντητα ¨γιατί¨ ….
Ίσως ένα «Παραμύθι» να μοιάζει αρκετό για να βάψει τη «Μοναξιά μας» με πιο φωτεινό χρώμα σ’ αυτά τα «Σκουριασμένα χρόνια».
Οι εγγραφές των τραγουδιών έγιναν στη Κάλυμνο στο GKstudio,καθώς και στο κτήριο της Ένωσης πολιτών Χώρας όπως και η μίξη και η επεξεργασία master
Ενορχήστρωση, προγραμματισμός και μίξη Κώστας Ρεΐσσης. Ηχολήπτης στο GKstudio ο Γιώργος Καμπούρης, μπουζούκι στα τραγούδια «ΒΕΡΙΤΑ» και «ΠΛΑΤΕΙΑ» έπαιξε ο Άρης Νίννης. Στα υπόλοιπα όργανα έπαιξε ο ίδιος ο δημιουργός. Νοέμβρης του 18.

Καλή σας ακρόαση

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου 693 700 1000

Buy/Stream here:
🎧iTunes:
https://music.apple.com/gr/album/skouriasmena-hronia/1444780752?l=el
🎧Spotify:
https://open.spotify.com/album/2n0QtEQFv9ttKsRmcoVrVG?si=n6uBH_EnT1mmDRXdcUj_4A