Νίκος Γώγος – Ψηλά

Ο Νίκος Γώγος επιστρέφει δισκογραφικά μετά από τρία χρόνια ηχογραφήσεων και δημιουργίας νέου υλικού, κυκλοφορώντας το νέο του πολύ δυνατό και (κόντρα στους καιρούς) αισιόδοξο single “Ψηλά” με την Polymusic.
Το κομμάτι είναι και προάγγελος του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, επίσης από την Polymusic. Καλή ακρόαση σε όλους.

Νίκος Γώγος – portrait
Ο Νίκος Γώγος είναι ένας τραγουδοποιός της κιθαριστικής ποπ ή όπως αλλιώς λεγεται ποπ-ροκ. Εχει συνεργαστεί δισκογραφικά και συναυλιακά με τον Γιώργο Δημητριάδη, τον παραγωγό Ανδρέα Βαιτούδη (πρώην μέλλος των Ενδελέχεια), τον Αλέκο Αράπη (μπασίστα των Απροσάρμοστων της μπάντας του Παύλου Σιδηρόπουλου), τον Στέλιο Γούλα (κιθαρίστα των Ονειροπαγίδα), τη Σοφία Στρατή και πολλούς άλλους.

Το 2010 κυκλοφόρησε με την εταιρεία “Μικρός Ηρως” τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Κρυμμένος Θησαυρός” από τον οποίο ξεχώρισαν το hit single “Για Πάντα”, το “Ονειρο Γλυκό” ένα πολύ δυνατό ροκ κομμάτι ντουέτο με το Γιώργο Δημητριάδη, η μπαλάντα “Αν” με τη Σοφία Στρατή, το “Μια Ζωή” καθώς και το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ “Κρυμμένος Θησαυρός”.
Ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα καθώς και πολλές συμμετοχές σε live άλλων γκρουπς η μεμονομένων καλλιτεχνών και σε μουσικά φεστιβαλ.

Το 2013 με την Fm Records κυκλοφορεί το πολύ δυνατό single «Εδώ»
Το 2015 συνεργαζόμενος με τον Κώστα Λεμονίδη και τη Βάντα Πιέρρη εμφανίζεται σε live σκηνές όπου και προωθεί συναυλιακά το νέο άλμπουμ του που θα έχει τον τίτλο “Ψυχή» και θα κυκλοφορήσει από τη Polymusic τo φθινόπωρό του 2016. Προάγγελος αυτού του άλμπουμ είναι η κυκλοφορία του single “Ψηλά” τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου του 2016 από την Polymusic.
Η μουσική του είναι μια πρόσμιξη της αγγλικής ( οι επιρροές από τη σκηνή του Manchester πολύ εμφανείς) αλλά και της Αμερικάνικης ροκ σκηνής, με στίχο ελληνικό. Εθιστικές μελωδίες στα ρεφραίν και power chords μαζί με χαρακτηριστικά κιθαριστικά rifs και συνοδεία big beats στα drums δίνουν στο ακροατή μια αίσθηση ποπ μεν λόγω μελωδίας αλλά και πιο post λόγω καινοτομιών.

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου 693 700 1000