ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΕΣ – ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Τον Γιάννη Μαθέ τον πρωτογνωρίσαμε σε μια παράσταση το 1998 του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Κώστα Μακεδόνα,
από τότε ακολούθησαν αρκετές παραστάσεις και ακόμα πιο πολλές εμφανίσεις δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Ηρώ, Ελένη Πέτα, Στέφανο Κορκολή, Βίκυ Μοσχολιού, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Μαρίνο, Μαρινέλα, Αντώνη Ρέμο, Γιάννη Πάριο και ο κατάλογος συνεχώς μεγαλώνει.

Στη δισκογραφία εμφανίζεται το 1999 με μια συμμετοχή στο δίσκο «Να μείνουν μόνο τα τραγούδια» με την Δήμητρα Γαλάνη και τον Κώστα Μακεδόνα και το 2002 ακολουθεί η συμμετοχή του στο δίσκο «Ήλιος θάνατος» με τον Στέφανο Κορκολή. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος δεν αργεί πολύ να έρθει και το 2004 συνεργάζεται με τον Γιάννη Σπανό και κυκλοφορεί το «Ανάσα της ζωής μου γίνε».
Πέντε χρόνια μετά βρίσκεται πάλι στο στούντιο και ηχογραφεί το καινούργιο του cd με τίτλο «Βόλτα στο όνειρο». Δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική του ίδιου και του Γιώργου Στεργίου και στίχους της Έλλης Δώρου, Έφης Πασχάλη, Κωνσταντίνου Μάξιμου και Πέτρου Παράσχη.

Η χαρισματική φωνή του Γιάννη Μαθέ και τα δυνατά τραγούδια συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο και πολύχρωμο cd. Απολαύστε μικρές ιστορίες στολισμένες με όμορφες μελωδίες όπως το «Φεύγω», «Ζωή να λέμε», την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Πόσο θα ‘θελα», το «Θέλω να γίνω ο κόσμος σου», «Χάραξες» και το δυναμικό «Δυνατά».
Ο Γιάννης Μαθές μας προτείνει να επιβιβαστούμε μαζί του για μια βόλτα… μια «Βόλτα στο όνειρο