ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ | ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ | D-0880273

Ο Γιάννης Χατζόπουλος ένας νέος καλλιτέχνης από την Ξάνθη που ασχολείται με την μουσική από τα 7 του χρόνια, επιτέλους κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με το άλμπουμ “Mια εικόνα” . Το άλμπουμ αποτελείται από δέκα τραγούδια τα οποία διαφοροποιούνται μεταξύ τους, δίνοντας ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.
Αρκετούς μας δυσκόλεψε να βάλουμε ταμπέλα στο «είδος» της μουσικής του Γιάννη Χατζόπουλου καθώς μέσα στο δίσκο του βρίσκουμε κυρίως το στοιχείο της ροκ με αχνό ποπ μα και του λαϊκού, στο τραγούδι «Απατεώνισσα».
Ο Γιάννης Χατζόπουλος συνθέτης όλων των τραγουδιών του μας δείχνει το ταλέντο του στη σύνθεση, μα και στην ερμηνεία… Ρυθμικά σταθερός, στιχουργικά απλός και μέχρι τέλους ερωτικός.
Σίγουρα όποιος ακούσει τον Γιάννη Χατζόπουλο θα ξεκουραστεί πάνω στα μουσικά του ταξίδια καθώς το άλμπουμ του αποτελείται περισσότερο από μπαλάντες μα βρίσκουμε και μπιτάτα τραγούδια όπως το «Χάρισε μου λίγο φως» και «ένα κακόγουστο ψέμα».
Αν και ο πήχης στην δισκογραφία έχει ανέβει ψηλά, ο Γιάννης Χατζόπουλος απλός και ειλικρινής μας χάρισε το πρώτο του δίσκο μια δουλειά διαφορετική από αυτές που βλέπουμε καθημερινά, σαφώς και έχει περιθώρια βελτίωσης μα η είσοδος του στο χώρο ήταν αρκετά δυναμική και όχι απλά δεν πέρασε απαρατήρητος, μα ο κόσμος αγκάλιασε τη μουσική του και τον ίδιο με πολύ αγάπη…
Κυκλοφορεί από την Polymusic

Buy/Stream here:
🎧iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id1511534094
🎧Spotify:
https://open.spotify.com/album/3GwEMtIXq8UMZBFznXd8JV
🎧Deezeer:
https://www.deezer.com/album/146147762
🎧Amazon:
https://www.amazon.com/Mia-Eikona-Giannis-Hatzopoulos/dp/B0881X2XWT/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Giannis+Hatzopoulos+mia&qid=1588701248&s=dmusic&sr=1-1
🎧Google Play:
https://play.google.com/store/music/album/Giannis_Hatzopoulos_Mia_Eikona?id=Bf7tns32sdq2m3vhpdngdzmopvu