Ανδρέας Λάμπρου «Gramophone»

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου κυκλοφορεί τη δεύτερη προσωπική του δουλειά που έχει τίτλο «Gramophone».
Το «Gramophone» είναι ένα διπλό CD με 32 instrumental ή αλλιώς “Οργη-στρικά” κομμάτια, όπως αρέσει χαριτολογώντας στον τραγουδοποιό να λέει, που έχουνε μία Rock διάθεση.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες παραγωγές που έχουνε γίνει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική δισκογραφία μιας και είναι μία παραγωγή που δουλεύεται χρόνια με πολύ μεράκι και πάθος από τους σπουδαιότερους και καλύτερους μουσικούς που έχουμε.
Ενσωματωμένη μέσα σε αυτή τη δουλειά, υπάρχει και η ουβερτούρα από την Rock Opera “666” που έχει ως θέμα της, την γέννηση και την παντοκρατορία του διαβόλου στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο.
Το διπλό CD κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, digital stores και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από την Polymusic, με διανομή από το Μουσικό Ταχυδρομείο.
Το [Gramophone] πιστεύουμε ότι είναι μία εναλλακτική πρόταση στη δισκογραφία με ορχηστρικά κομμάτια ψυχής που θα σας κρατάνε συντροφιά και θα χρωματίζουν τις μεγάλες και μικρές στιγμές τις ζωής σας! Καλή επανάσταση!