SPECIAL RELEASE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ – ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΙ | D-0880335

Ο Γιώργος Σπετσιώτης υπηρετώντας σταθερά το καλό τραγούδι μέσα από τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις των τραγουδιών του, τις πετυχημένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο «House of Fame», «Ένα τραγούδι» ακόμα με τον Γιώργο Θεοφάνους, MAD TV, ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου και τις sold out Live εμφανίσεις του, έχει αποκτήσει ένα κοινό υψηλών απαιτήσεων που τον αγαπά για το ταλέντο και το ήθος του!
Το νέο του single «Μικρό κουτί» είναι μια ρυθμική ερωτική μπαλάντα που με την μοναδική ερμηνεία του Γιώργου αναδεικνύονται τα νοήματα των στίχων και των ήχων δημιουργώντας μια νοσταλγική μουσική πανδαισία!
Στη μουσική ο Βίκτωρ Πολυδώρου, στους στίχους ο Βασίλης Φουτσιτζής που τον γνωρίσαμε μέσα από τα λόγια στις επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη (Μάνα γη, Το μπαλκονάκι της ζωής, Να ‘χα μια καρδιά ακόμα) κ.α.
Στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες ο Αντώνης Γούναρης ενώ την οπτικοποίηση του τραγουδιού έκανε η Nebo Vision σε σκηνοθεσία Χρήστου Νεμποτάκη και D.O.P Κωνσταντίνου Πριόβολου.

Καλή ακρόαση!

Επικοινωνία: Μαρία Αλεξανδρίδου  693 700 1000

Buy/Stream here:
🎧iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id/1690431526
🎧Spotify:
https://open.spotify.com/album/29IXUAwl3mJVAwhlo62qom
🎧Deezer:
https://www.deezer.com/album/447910975
🎧Amazon:
https://amazon.com/music/player/albums/B0C6QXQQXF?marketplaceId=ATVPDKIKX0DER&musicTerritory=US&ref=dm_sh_zgA3twuC7FpM597hELLDPkkVj