Artists

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ | ANDREAS ARCHONTAKIS
Biography

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ | ANDREAS ARCHONTAKIS

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Αρχοντάκης με καταγωγή από την Κρήτη αρχικά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και ήταν από τους πολύ καλούς τερματοφύλακες της πρώτης κατηγορία στην Κύπρο.
Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν πάντα η μουσική που τελικά τον κέρδισε και το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο ήρθε από την Polymusic. Τα ερωτικά του τραγούδια  ταράζουν το γυναικείο κοινό και γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία.
17/02/2020 κυκλοφορεί το πρώτο του digital single με τρία τραγούδια και με τίτλο “Τι να σου πω” ενώ ξεχώρισαν τα τραγούδια “Δεν υπάρχεις” και “Ίσως βρω τον δρόμο μου”.
29/06/2020 έρχεται το “Κατάθεση” σε μουσική – στίχους του Ανδρέα Αρχοντάκη, ενορχήστρωση του Αντώνη Γούναρη και executive producer τον Μάριο Λιασίδη.
26/04/2021 “Μάθε την καρδιά σου ν’ ακούς” και ο τραγουδοποιός εν μέσω κορωνοϊού μας δίνει μουσικές ανάσες δύναμης και έρωτα.
03/04/2023 ένα τραγούδι σταθμός στην καριέρα του Ανδρέα με τίτλο “Η μυρωδιά σου” σε μουσική και στίχους δική του. Ήχοι από την Ανατολή και Κρητικά όργανα αναδεικνύουν την μοναδική ξεχωριστή και χαρακτηριστική Μυρωδιά που μας μένει αλησμόνητη.